Raspisana poternica: Amerikanac greškom pušten iz zatvora

U utorak je izdata poternica za Amarionom Sandersom (22) iz ​​Klivlenda, koji je zadržan u zatvoru u okrugu Kajahoga uz kauciju od milion dolara.

26.06.2024. 20:24
  • Podeli:
luisvil, kentaki, američka policija, policija luisvila, kentakija - profimedia-65dca849b1907.webp Foto: Profimedia

Čovek koji je čekao suđenje po optužbi za teško ubistvo greškom je ove nedelje pušten iz okružnog zatvora u Ohaju zbog administrativne greške, saopštile su vlasti. 

U utorak je izdata poternica za Amarionom Sandersom (22) iz ​​Klivlenda, koji je zadržan u zatvoru u okrugu Kajahoga uz kauciju od milion dolara. 

On je greškom pušten na slobodu u ponedeljak nakon što su odbačene optužbe protiv čoveka u nepovezanom predmetu, a broj sudskog predmeta tog optuženog je pogrešno unet, prenosi Asošiejted pres.

Suđenje Sandersu je trebalo da počne 19. avgusta. 

On je optužen za teško ubistvo u vezi sa pucnjavom u Klivlendu u septembru 2023. godine. Njegov advokat nije odmah odgovorio na zahtev za komentar u sredu.

Brojne okružne, državne i savezne agencije za sprovođenje zakona uključene su u potragu za Sandersom.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()