Rat demokrata i republikanaca: Predstavnički dom SAD glasao za izbacivanje kongresmena Santosa

U istrazi Kongresa otkriveno je da je novac od kampanje trošio na botoks, luksuznu odeću i "OnlyFans"

01.12.2023. 17:33
  • Podeli:
Džordž Santos Tanjug Andrew Harnik-645ba45b79698.webp Foto: Tanjug/Andrew Harnik

Više od dve trećine članova Predstavničkog doma glasalo je danas za izbacivanje republikanskog kongresmena Džordža Santosa iz donjeg doma američkog Kongresa.

Santos se suočava sa krivičnim prijavama u vezi sa finansiranjem kampanje, a ranije je priznao da je izmislio veći deo svoje biografije.

U istrazi Kongresa otkriveno je da je novac od kampanje trošio na botoks, luksuznu odeću i "OnlyFans", onlajn platformu poznatu po erotskom sadržaju.

Santos negira krivicu i odbija da podnese ostavku na mesto kongresmena, a suđenje mu je zakazano za 9. septembar 2024. godine.

"Ovo je maltretiranje. Sve to je pozorište", rekao je ranije Santos, komentarišući postupak koji se vodi protiv njega.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()