Rusi raketirali Kijev: U napadu povređena jedna žena

Gradska uprava je saopštila da su oštećeni objekti u Pečerskom okrugu

25.03.2024. 10:51
  • Podeli:
raketni napad na kijev, 7 feb 2024 - AP Photo Efrem Lukatsky Tanjug (1)-65c3507e5fe72.webp Foto: AP Photo/Efrem Lukatsky/Tanjug

U ruskom raketnom napadu na Kijev povređena je jedna žena, izjavio je gradonačelnik Vitalij Kličko.

On je naveo da je u Pečerskom okrugu od fragmenata rakete uništena  nestambena trospratna zgrada i da su hitne službe na licu mesta, prenosi Interfaks Ukranjina. 

Gradska uprava je saopštila da su oštećeni objekti u Pečerskom okrugu.

"Prema preliminarnim informacijama, u raketnom napadu na Kijev, ima oštećenih objekata u Pečerskom okrugu. Oštećen je stambeni objekat. Operativne službe su na licu mesta", navedeno je u saopštenju, prenosi Ukrinform.

U Kijevu je odjeknulo nekoliko eksplozija, a gradska uprava je navela da u gradu deluje protivvazdušna odbrana.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()