Rusija: Devetoro mrtvih u eksploziji gasa u stambenoj zgradi

Još traje potraga za tri osobe

19.11.2022. 14:48
  • Podeli:
eksplozija gasa rusija reuters-1668847451543.webp Foto: Reuters

U eksploziji gasa u stambenoj zgradi na ruskom ostrvu Sahalinu poginulo je sedam osoba, uključujući troje dece.

 Povređeno je devet osoba, a u toku je potraga za još tri osobe, izjavio je danas gubernator Valerij Limarenko.

 

Prethodno je Ministarstvo za vanredne situacije saopštilo da je došlo do eksplozije gasa u petospratnoj stambenoj zgradi na Sahalinu, prenosi RIA Novosti.

Lokalne vlasti su saopštile da je, prema prvim informacijama, uzrok eksplozije nepravilno skladištenje i rukovanje bocama sa gasom za domaćinstvo.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()