Ruska PVO oborila iznad Krima raketu lansiranu iz Ukrajine

Fragmenti oborene rakete pali su u naselje na Krimu, a nisu izazvali povrede ili štetu, rekao je Krjučkov.

08.04.2023. 12:59
  • Podeli:
krim raketa twitter @UKikaski-643148f27ad57.webp Foto: Twitter

Raketa lansirana iz Ukrajine oborena je iznad Feodosije na istočnoj obali Krima, izjavio je danas lider Krima Sergej Aksjonov 
 Savetnik Aksjonova za informacionu politiku Oleg Krjučkov prethodno je saopštio da su, prema preliminarnim informacijama, danas delovali sistemi PVO u oblasti Feodosije na obali Krima.

Fragmenti oborene rakete pali su u naselje na Krimu, a nisu izazvali povrede ili štetu, rekao je Krjučkov.

Ukrajina je poslednjih sedmica nekoliko puta pokušala da napadne krimsku infrastrukturu dronovima, podseća TAS S.

 Fragmenti ukrajinskog drona su 21. marta povredili jednu osobu i oštetili nekoliko zgrada. 

Ukrajinske bespilotne letelice su 22. marta pokušale da uđu u zaliv Sevastopolja, ali je Crnomorska flota odbila napad, dok je 29. marta u blizini Simferopolja oboren dron, koji se srušio u polju, pri čemu nije bilo povređenih ili štete.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()