SAD: Desetogodišnjak i njegova sestra se majčinim vozilom odvezli 320 kilometara od kuće

Deca su rekla policiji da je devojčica bila uznemirena što joj je majka oduzela elektronske uređaje zbog lošeg ponašanja

23.09.2023. 15:36
  • Podeli:
Deca_Foto Pixabay-64b5794f4bb42.webp Foto: Pixabay / Ilustracija

Desetogodišnji dečak s Floride i njegova 11-godišnja sestra vozili su se 320 kilometara autoputem prema Kaliforniji u automobilu njihove majke nakon čega ih je zaustavila policija, prenosi Anadolu (AA).

Kancelarija šerifa okruga Alačua saopštila je da su službenici uočili limuzinu na autoputu Interstate 75 u blizini Džejnsvila u severnoj Floridi nešto pre 4 sata ujutro u četvrtak. Majka dece prijavila je da je auto ukraden i da su njena deca nestala četiri sata ranije u North Portu, gradu na jugozapadu Floride.

Policajci su, misleći da imaju posla sa kradljivcima automobila, izvukli oružje i naredili im da izađu.

"Na veliko iznenađenje primetili su 10-godišnjeg vozača kako izlazi iz vozila zajedno sa svojom 11-godišnjom sestrom“, navodi se u saopštenju.

Deca su rekla policiji da je devojčica bila uznemirena što joj je majka oduzela elektronske uređaje zbog lošeg ponašanja, pa ju je dečak vozio u Kaliforniju. Decu su ispitivali detektivi, koji su rekli da nema naznaka da ih je majka ili bilo ko drugi u kući maltretirao.

Majka je odbila da podnese tužbu i deca su puštena.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()