Sedmoro povređenih u ruskom granatiranju železničke stanice u oblasti Harkova

Povređene su tri žene i četiri muškarca

25.04.2024. 18:26
  • Podeli:
harkov, 17 jan 2024 - profimedia-65c773fd4f5be.webp Foto: Profimedia

Sedam osoba povređeno je danas kada su ruske snage izvele raketni napad na železničku stanicu u Balakliji, u Harkovskoj oblasti na istoku Ukrajine dok su se u putničkom vozu nalazili ljudi, saopštio je načelnik Oblasne vojne uprave Harkova Oleg Sinegubov.

On je u objavi na svom Telegram kanalu precizirao da su povređene tri žene i četiri muškarca i dodao da im je pružena pomoć u zdravstvenoj ustanovi, prenosi Ukrinform. 

Sinegubov je naveo da se utvrđuje tip projektila koji je korišćen u napadu ruskih snaga, kao i drugi detalji granatiranja.

Portparolka Oblasne vojne uprave Harkova Olena Šapoval navela je da stanje povređenih nije kritično. 

"Svi povređeni imaju lakše povrede od gelera", dodala je ona. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()