Serija napada na zdravstvene radnike u Fođi: Rukom u gipsu udarao medicinske sestre i čuvara

U nedelju uveče uhapšen je 18-godišnjak jer je pretukao tri medicinske sestre, a još jedan incident dogodio se i prošle nedelje

09.09.2024. 21:26
  • Podeli:
doktorka, lekarka, nasilje u bolnici, bolnica, napad na medicinare doktorku lekarku batine pesnica - shutterstock_1930615073-66df489cf3918.webp Foto: Shutterstock

Na poliklinici u italijanskom gradu Fođa danas popodne sin pacijenta koji je čekao u htinoj pomoći napao je dve medicinske sestre i čuvara. 

Napadač je rukom zavijenom u gips udarao zdravstveno osoblje, čime je nastavljen talas napada u toj zdravstvenoj ustanovi, prenosi agencija Ansa.

U bolnici u Fođi u nedelju uveče uhapšen je 18-godišnjak jer je pretukao tri medicinske sestre.

Prošle nedelje, članovi porodice 23-godišnjaka koji je preminuo tokom operacije takođe su napali zdravstveno osoblje.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()