Šestoro ljudi povređeno: Pukao naftovod u Ukrajini

Nafta se izlila na 100 m2

30.09.2023. 21:05
  • Podeli:
eksplozija naftovod ukrajina profimedia-6518716a90e03.webp Foto: Profimedia

Najmanje šest osoba, među kojima je dvoje dece, povređeno je kada je izbio veliki požar na naftovodu u Ivano-Frankovskoj oblasti na zapadu Ukrajine, saopštila je ukrajinska državna služba za vanredne situacije.

Kako je navela na svom nalogu na Telegramu, došlo je do pucanja naftovoda u blizni sela Strimba u okrugu Nadvirna, posle čega se izlila nafta na površini od 100 kvadratnih metara.

Vatra je zahvatila jednu kuću, prenosi Ukrinform.

Spasilačke službe izašle su na lice mesta.

Požar, koji je nastao usled pucanja naftovoda, ugašen je, dodala je državna služba za vanredne situacije na Fejsbuku.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()