Spasili se kao u filmu: Sedmoro ljudi skočilo iz aviona pre nego što se srušio

Istražitelji NTBS odneće olupine aviona radi dalje istrage

26.05.2024. 18:48
  • Podeli:
američka policija ajova pucnjava SAD-6596e4ed460b0.webp Foto: AP Photo/Andrew Harnik

Pilot i šest putnika na padobranskom letu iskočili su iz aviona pre nego što se on srušio na polje u američkoj saveznoj državi Misuri.

Avion Cesna U206C pao je u subotu oko 13 časova po lokalnom vremenu, rečeno je iz Nacionalnog odbora za bezbednost saobraćaja (NTBS) za Foks njuz.

Iz kancelarije šerifa je saopšteno da su medicinski radnici pregledali putnike i pilota pre nego što su ih otpustili.

Istražitelji NTBS odneće olupine aviona radi dalje istrage.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()