Šta se to dešava: Za samo nedelju dana trojica nestalih turista pronađeni mrtvi na grčkim ostrvima

Poslednji u nizu nastradalih je mušakrac iz SAD, koji je nestao na ostrvu Matraki

16.06.2024. 16:44
  • Podeli:
lefakda grčka more-661003cf3c294.webp Foto: Pixabay

Za samo nedelju dana trojica nestalih turista pronađeni su mrtvi na grčkim ostrvima, preneli su danas mediji iz zemlje Helena. 

Turista iz SAD koji je nestao na ostrvu Matraki danas je pronađen mrtav kao treći u proteklih nedelju dana, prenosi grčka TV Skaj Njuz.

Ovaj 55-godišnji muškarac nestao je prošlog utorka iz svog hotela na grčkom ostrvu Matraki u Jonskom moru, a 74-godišnji muškarac iz Holandije pronađen je mrtav u subotu na ostrvu Samos u Egejskom moru nakon što je sam otišao u šetnju na jugozapadom delu ostrva.

Britanski TV voditelj, doktor Majkl Mozli pronađen je mrtav na egejskom ostrvu Simi pre nedelju dana.

Mozli je očigledno pao niz strmu padinu, rekao je za Skaj njuz gradonačelnik Simija Lefteris Papakalodukas.

Kako navode grčki mediji još nekoliko turista se trenutno vode kao nestali u Grčkoj.

Američki turista, 59-godišnji Albert Kalibet, nestao je na egejskom ostrvu Amorgos tokom pešačenja, a nastavlja se operacija potrage za dvojicom nestalih francuskih turistkinja na egejskom ostrvu Sikinos.

U saopštenju grčkih vlasti se navodi da će spasilačka misija koristiti dobrovoljce, vatrogasce i regrutovati dodatni policijski tim sa obližnjeg ostrva Ios.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()