Tinejdžerka osuđena za ubistvo svog silovatelja pobegla iz pritvora

U septembru se izjasnila krivom za ubistvo iz nehata jer je nasmrt izbola Bruksa

09.11.2022. 10:49
  • Podeli:
silovanje zločin ubistvo nasilje pixabay-1663917448997.webp Foto: Pixabay

Piper Levis, tinejdžerka koja je ubila svog silovatelja dok je bila žrtva seksualne trgovine, pobegla je iz pritvora ženskog centra u Ajovi.

Levis, koja sada ima 18 godina, izašla je iz Fresh Start Ženskog centra u Des Moineu oko 6:19 ujutro nakon što je neko otvorio vrata ustanove, što je uključilo alarm, prema izveštaju o kršenju uslovne kazne koji je prikupljen. Njeno bekstvo potvrdili su zvaničnici KCCI.

U izveštaju o kršenju uslovne kazne navodi se da je Levis takođe isključila svoj GPS uređaj za praćenje i pobegla iz ustanove, a zatražen je nalog za njeno hapšenje.

Levis, koja je tada imala 15 godina, živela je sa 28-godišnjim muškarcem koji ju je podvodio na sajtovima za upoznavanje kako bi muškarci platili da imaju seks sa njom. 

Ona je tvrdila da joj je muškarac pretio nožem i naterao je da ima seks sa 37-godišnjim Zakarijem Bruksom u maju 2020. godine.

U septembru se izjasnila krivom za ubistvo iz nehata jer je ubila Bruksa tako što ga je ubola nožem i rekla da "nije htela da ima seks" sa njim i da je zaspala u njegovom stanu i probudila se kada ju je silovao.

„Odjednom sam shvatila da me je Bruks ponovo silovao i mene je obuzeo bes“, napisala je Levis u svojoj molbi.

Ona je pobegla sa mesta zločina, ali je sledećeg dana uhapšena i kasnije osuđena na pet godina uslovno u Ženskom centru Fresh Start.

Takođe joj je naređeno da obavi 1.200 sati društveno korisnog rada, što bi pokrilo više od 4.000 dolara kazne, i da plati 150.000 dolara nadoknade za smrt svoje žrtve.

GoFundMe prikupljanje sredstava za pomoć Levis nakon njenog hapšenja prikupilo je više od 562.000 dolara kako bi joj se pomoglo u isplati restitucije.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()