Tragedija izbegnuta za dlaku: Spaseno 76 ljudi nakon što je brod počeo da tone u blizini Trsta

Razlozi zbog kojih je došlo do propuštanja vode u plovilo su i dalje nerazjašnjeni

12.06.2024. 20:44
  • Podeli:
italijanska obalska straža, 14 dec 2023 - profimedia-6669ec0a3fea3.webp Foto: Profimedia

Italijanska obalska straža spasila je 76 ljudi, uključujući četiri člana posade, nakon što je brod "Audace" počeo da propušta vodu i tone na putu iz Grada u Trst.

Brod se suočio s problemima u laguni Grado, a vlasti su u spasilačkoj misiji angažovale obalsku stražu, policiju i vatrogasne ekipe, prenosi Ansa.

Vlasti su primile poziv za pomoć neposredno pre podneva, a razlozi zbog kojih je došlo do propuštanja vode su i dalje nerazjašnjeni.

Pomoć je stigla kako bi odvukla oštećeni brod, koji i dalje pluta, do obale. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()