Tragedija u Napulju: Statua sa balkona pala na turistkinju, ona kasnjie preminula u bolnici

Do teške nesreće je došlo u Španskom kvartu

17.09.2024. 14:35
  • Podeli:
napulj, statua pala turistkinji na glavu, preminula turistkinja - 16 sept 2024 - profimedia-0908267686-66e977741d015.webp Foto: Profimedia

Turistkinja iz italijanske Padove (30) preminula je usled povreda glave koje je zadobila kada je statua pala sa balkona zgrade u centru Napulja, saopštiili su danas medicinski izvori.

Žena je bila hospitalizovana u bolnici u Napulju.

Kako prenosi ANSA, turistkinja je šetala u jednom od najpoznatijih delova Napulja - Španskom kvartu, pre nego što je krenula ka aerodromu na let za povratak kući u nedelju, kada je statua pala na nju.

Policija istražuje incident.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()