Tragedija u SAD: Trogodišnjak slučajno upucao i usmrtio dvogodišnjeg brata

Radna grupa okružnog tužilaštva preuzela je istragu slučaja

20.11.2023. 08:24
  • Podeli:
američka policija, policija u nju hempširu, sad - nov 2023 - Geoff Forester The Concord Monitor via AP Tanjuig-655b0999970e3.webp Foto: Geoff Forester/The Concord Monitor via AP/Tanjuig

Trogodišnji dečak pronašao je pištolj u majčinoj torbi i potom je upucao i smrtno ranio svog dvogodišnjeg brata, saopštila je lokalna policija u gradu Geriju, u američkoj saveznoj državi Indijani.

Majka dvojice dečaka rekla je policiji da je njen trogodišnji sin pronašao pištolj u ručnoj torbici kada je ona izašla iz spavaće sobe i da je slučajno upucao svog mlađeg brata, koji je kasnije preminuo, prenosi AP.

Radna grupa okružnog tužilaštva preuzela je istragu slučaja.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()