Tragičan bilans novog raketnog napada na Kijev: Ranjeno devet osoba

Reporteri izveštavaju da su čuli nekoliko eksplozija i sirene za vazdušni napad.

25.03.2024. 16:48
  • Podeli:
ukrajina kijev AP PhotoVadim Ghirda via Tanjug-66019cbe61f7f.webp Foto: AP PhotoVadim Ghirda via Tanjug

U poslednjem ruskom vazdušnom napadu na Kijev povređeno je i ranjeno devet osoba, na osnovu posljednjeg izveštaja. Operacije potrage i spašavanja su u toku, a objavljen je i videosnimak posledica napada.

Moskva je povećala svoje vazdušne napade na Kijev, ciljajući ključnu infrastrukturu nakon ukrajinskih bombardovanja na ruske pogranične regije.

Reporteri izveštavaju da su čuli nekoliko eksplozija i sirene za vazdušni napad.

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski rekao je da je napad ponovo pokazao da su Ukrajini potrebni bolji sistemi protivvazdušne odbrane od svojih saveznika.

"To znači sigurnost za naše gradove i spašene ljudske živote. Svi mi u svetu koji poštujemo i štitimo život moramo zaustaviti ovaj teror", poručio je on.


 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()