Tramp: Bajden je pretnja po demokratiju, ovako nešto SAD nikad nisu videle

Oglasio se na na svojoj društvenoj mreži TruthSocial

08.01.2024. 14:32
  • Podeli:
Donald Tramp_Trump_Foto Reuters-64cd5e91acf92.webp Foto: Reuters

Kandidat Republikanske stranke za predsedničku nominaciju Donald Tramp poručio je danas da predsednik SAD Džozef Bajden predstavlja "pretnju po demokratiju".

"Pokvareni Džo Bajden je pretnja po demokratiju. Njegova zloupotreba ministarstva pravde protiv političkog protivnika je toliko nečuvena da čak i njegove pristalice kažu da se to mora prekinuti odmah. Ovako nešto naša zemlja nikada do sada nije videla", napisao je Tramp na svojoj društvenoj mreži TruthSocial.

Predsednički izbori u SAD biće održani 5. novembra. Očekuje se da će kandidat republikanaca biti Tramp, a kandidat demokrata Bajden.

Pre toga biće održani unutarstranački izbori na kojima je Tramp daleko ispred glavnih protivkandidata Rona DeSantisa i Niki Hejli.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()