Trudnica poginula tokom granatiranja Belgorodske oblasti

Povređene su još tri osobe

20.04.2024. 13:01
  • Podeli:
belgorod Belgorod region governor Vyacheslav Gladkov telegram channel via AP via tanjug-65f71ae169e6f.webp Foto: Belgorod region governor Vyacheslav Gladkov telegram channel via AP/Tanjug

U ukrajinskom granatiranju Belgorodske oblasti poginula je jedna trudnica u selu Novaja Tavolžanka, objavio je na Telegram kanalu guverner te oblasti Vjačeslav Gladkov.

"Deo granate teško je ranio trudnicu koja je prolazila ulicom u vreme granatiranja i na veliku žalost, žena je umrla od posledica ranjavanja", rekao je on.

Povređene su još tri osobe. Jedna žena je zadobila potres mozga i ranu na butini od gelera, dvojici muškaraca je ukazana pomoć na licu mesta. Oštećeno je 12 kuća i dva automobila, prenosi RIA Novosti.

Selo Novaja Tavolžanka nalazi se na oko pola kilometra od ukrajinske granice u Šebekinskom gradskom okrugu, na granici sa Harkovskom oblašću.


 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()