Trudo: Prikupljamo informacije o eksploziji na mostu koji povezuje SAD i Kanadu

Mediji su prethodno objavili da su poginula dvojica muškaraca

22.11.2023. 23:47
  • Podeli:
justin_trudoe_kanada- reuters-1664347736708.webp Foto: Reuters

Kanada prikuplja informacije o eksploziji vozila na  prelazu na granici sa SAD i razgovara sa američkim zvaničnicima o incidentu, izjavio je večeras kanadski premijer Džastin Trudo.

"Pokušavamo da prikupimo sve informacije. Pružamo podršku. Razgovaramo sa Amerikancima", rekao je Trudo tokom obraćanja u Donjem domu kanadskog parlamenta, prenosi AP.

On je dodao da je Kanada zatvorila nekoliko graničnih prelaza i da razmišlja o dodatnim bezbednosnim merama.

Američki mediji prethodno su objavili da su dve osobe stradale u eksploziji automobila na mostu Rejnbou, kod Nijagarinih vodopada, koji povezuje SAD i Kanadu.

Iz Federalnog istražnog biroa (FBI) saopšteno je da se incident istražuje kao pokušaj terorističkog napada.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()