Tužne vesti u porodici Donalda Trampa: Umrla najstarija sestra bivšeg predsednika SAD

Predsednik Bil Klinton imenovao ju je za sudiju u američkom Apelacionom sudu 1999. godine

13.11.2023. 18:23
  • Podeli:
donald tramp i marijen tramp beri, 10 jun 2008 - foto reuters-65525b70d8518.webp Foto: Reuters

Najstarija sestra Donalda Trampa, Merijan Tramp Beri umrla je u 86. godini.

Bivša sudija saveznog apelacionog suda pronađena je mrtva u svom stanu u Gornjem Ist Sajdu na Menhetnu u ponedeljak ujutro. Uzrok njene smrti još nije poznat, a njujorški medicinski istražitelj je pokrenuo istragu.

Tramp i Merijan su bili bliski dok je on gradio svoje carstvo nekretnina i kandidovao se za predsednika. Ali, pukotine su se pojavile u njihovom odnosu kada je Trampova nećaka, Meri, objavila audio snimak u kojem Merijan kaže da Donald "nema principa" i "ne možete mu verovati".

Predsednikova starija sestra takođe je rekla da "on ne čita" i navela da su njegovih "pet bankrota" jedina dostignuća koja je imao.

Predsednik Bil Klinton imenovao ju je za višeg sudiju u američkom Apelacionom sudu 1999. godine. Penzionisala se 2019. godine zbog istrage o tome da li je bila umešana u navodne lažne poreske i finansijske transakcije porodice Tramp.

Istraga je zatvorena bez zaključka kada je ona odstupila.

Troje od četvoro braće i sestara bivšeg predsednika je sada umrlo. Njegov najmlađi brat Robert umro je u avgustu 2020. godine u 71. godini, a Fred Tramp Mlađi preminuo je od srčanog udara 1981. godine u 42. godini.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()