U Berlinu eksplodirao najveći samostojeći akvarijum na svetu sa 1.500 riba

Akvarijum visine 14 metara nalazio se u kompleksu u kojem se nalazi i hotel, muzej, prodavnice i restorani

16.12.2022. 10:06
  • Podeli:
Tan2022-12-1608461526_4 Berlin eksplozija akvarijuma Christoph Soederdpa via AP-639c34f3470e8.webp Foto: Tanjug/Christoph Soeder/dpa via AP

U centru Berlina eksplodirao je jutros najveći samostojeći cilindrični akvarijum na svetu u kojem se nalazilo oko 1.500 egzotičnih riba, a dvoje ljudi je povređeno komadićima stakla, saopštile su hitne službe. 

Berlinska policija saopštila je na Tviteru da je pričinjena ogromna šteta.

Akvarijum visine 14 metara nalazio se u kompleksu u kojem se nalazi i hotel "Radison", muzej, prodavnice i restorani.

Hitne službe zatvorile su glavni put pored kompleksa koji vodi od Aleksanderplaca prema Brandenburškoj kapiji zbog velike količine vode koja se izlila iz akvarijuma, a put, kao i trotoari van kompleksa bili su zatrpani krhotinama stakla, preneo je Rojters.

Autobusi su poslati u kompleks da obezbede gostima hotela da napuste zgradu, dok je temperatura u Berlinu bila oko minus sedam stepeni, navela je policija na Tviteru. 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()