U Iranu uhapšeno 35 članova satanističke grupe: Zaplenjeni i alkohol i droga

Ističe se da je policija zaplenila razne satanističke simbole, alkoholna pića i drogu

01.06.2024. 19:47
  • Podeli:
iran, hapšenje u iranu - shutterstock-665b3b467e4ed.webp Foto: Shutterstock

Policija je uhapsila 35 članova satanističke grupe u gradu Dezful u centralnom delu Irana i protiv njih je pokrenut sudski postupak, saopštila je danas policija.

U saopštenju se navodi da je policija u tom gradu prvo otkrila, a zatim i uhapsila 35 članova satanističke grupe, 31 muškarca i četiri žene, iz različitih iranskih provincija, prenela je agencija Irna.

"Prijava o sastanku grupe satanista poslata je policijskoj upravi u Dezfulu koja je brzo proverena", navela je policija.

Ističe se da je policija zaplenila razne satanističke simbole, alkoholna pića i drogu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()