U Melburnu kamion udario u školski autobus: 18 učenika hospitalizovano

Učenici su uzrasta od pet do 11 godina

17.05.2023. 08:43
  • Podeli:
Australija saobraćajna nesreća Tanjug AuBCCHANNEL 7CHANNEL 9-64647732e5e39.webp Foto: Tanjug/AuBCCHANNEL 7CHANNEL 9

U saobraćajnoj nesreći u australijskom gradu Melburnu povređeno je 45 učenika osnovne škole, od kojih je 18 hospitalizovano, prenosi BBC.

U autobusu, u koji je u utorak udario kamion i koji se posle toga prevrnuo, bilo je 45 učenika, a 18 njih , uzrasta od 5 do 11 godina , prevezeno je u bolnicu, od kojih su mnogi hitno operisani, a jedan je zadržan na intenzivnoj nezi.

U bolnicu je prebačen i 52-godišnji vozač autobusa sa povredama koje nisu opasne po život.

Ostalima je lekarska pomoć ukazana na licu mesta i odvezeni su kućama.

Policija je saopštila da je 49-godišnji vozač kamiona, koji je odgovoran za nesreću u kojoj je i sam lakše povređen, uhapšen na licu mesta i on je osumnjičen za opasnu vožnju sa teškim posledicama.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()