U smenama radi 1.000 ljudi: Operacija potrage na području Krokus siti hola trajaće do utorka popodne

Prema poslednjim podacimapoginulo je 137 ljudi, a povređeno njih oko 180

25.03.2024. 11:25
  • Podeli:
krokus siti hol, teroristički napad u moskvi, moskva, koncertna hala krokus, vatrogasci spasioci, raščišćavanje ruševina krokus siti hola - 24 mart 2024 - foto Reuters-6601505708916.webp Foto: Reuters

Operacija potrage na području koncertne dvorane Krokus siti hol, gde se u petak dogodio teroristički napad u kojem je ubijeno 137 ljudi, trajaće do sutra u 17 časova po moskovskom vremenu, izjavio je načelnik Moskovske oblasti Andrej Vorobjov.

"Zadatak je da se raščiste ruševine kako bismo se uverili da ispod njih nema tela. Bina i balkon su već potpuno očišćeni. Potraga će trajati otprilike sutra do 17 časova. U smenama radi oko hiljadu ljudi - spasioci, vodiči pasa, građevinari", napiso je Vorobjov na svom Telegram kanalu.

Prema poslednjim podacima, u terorističkom napadu na koncertnu dvoranu u predgrađu Moskve poginulo je 137 ljudi, među kojima troje dece, a povređeno je oko 180 ljudi.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()