Ubio osmoro ljudi, pa presudio sebi: Policija ubicu iz Čikaga pronašla u Teksasu, odlučio se na kukavički čin

Osam ubistava povezano je sa samoubicom

23.01.2024. 08:43
  • Podeli:
noć veštica florida masovno ubistvo američka policija AP PhotoChris O'Meara via Tanjug-653e5d9e0849b.webp Foto: AP PhotoChris O'Meara via Tanjug

Ubica iz Čikaga je nakon obimne potere pronađen čak u Teksasu, a kada ga je policija opkolila izvršio je samoubistvo.

Kako je ranije saopšteno, 23- godišnji Romeo Nens je tražen još od nedelje kada je policija prvo otkrila telo nigerijskog migranta Tojski Bakarea, a potom naredni dan još sedam tela u dve kuće. 

U slagalici strave uspeli su policajci da dođu do saznanja da su sva ubistva međusobno povezana i da ih je počinio Nens koji je tada bio u bekstvu.

Kako je saopštila policija u Teksasu, njega su oko pola 8 uveče locirali osumnjičenog za ubistvo u Džolijetu, i da su ga opkolili. 

Istakli su da je on zatim počinio samoubistvo, piše NBC.


 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()