Uhapšen muškarac koji je pretio eksplozivom u iranskom konzulatu u Parizu

Mobilisane su specijalne snage, a iz bezbednosnih razloga obustavljen je i saobraćaj u okolini

19.04.2024. 15:10
  • Podeli:
francuska policija, pariz, sent deni, policija u parizu, pariska policija - 29 okt 2023 - profimedia-6546a7b44a78f.webp Foto: Profimedia

Pariska policija uhapsila je muškarca koji je prethodno, kako se sumnja, pretio da će aktivirati eksploziv u iranskom konzulatu u Parizu.

Francuska TV stanica BFM javila je prethodno da je nepoznata osoba je ušla u konzulat, kako su ranije rekli očevici. Taj muškarac je navodno viđen s eksplozivnom napravom, granatom ili opasan eksplozivom.

Mobilisane su specijalne snage, a iz bezbednosnih razloga obustavljen je i saobraćaj u okolini, kao i na jednoj liniji metroa, prenosi Rojters.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()