Ukrajina tvrdi da je oboren još jedan ruski lovac Su-34

Juče su ruski piloti uspeli da izbegnu ukrajinske rakee

27.02.2024. 11:19
  • Podeli:
Suhoj Su-34_ruski borbeni avion_Foto Profimedia-645f7ee01459f.webp Foto: Profimedia

Snage ukrajinske PVO oborile su još jedan ruski lovac-bombarder Su-34, saopštio je komandant Vazduhoplovstva Oružanih snaga Ukrajine general-potpukovnik Nikolaj Oleščuk.

"Minus još jedan Su-34 u istočnom pravcu!", napisao je Oleščuk danas na svom Telegram kanalu.

Dodao je da je i juče Vazduhoplovstvo Ukrajine pokušalo da obori ruski avion, ali da su ruski piloti uspeli da izbegnu ukrajinske rakete. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()