Ukrajinci napali dronovima rafineriju u Rusiji, izbio požar

Ukrajinske vlasti preuzele su odgovornost za ovaj napad

22.07.2024. 10:55
  • Podeli:
napad na rusku rafineriju @wogoa1-669e1e50e2fe2.webp Foto: x@wogoa1

Infrastruktura rafinerije nafte u Tuapseu, u ruskoj Krasnodarskoj pokrajini, oštećena je od ostataka ukrajinske bespilotne letelice, saopštio je operativno štab Krasnodarske pokrajine.

"Rano ujutru 22. jula, kijevski režim je ponovo pokušao da napadne civilnu infrastrukturu Tuapse uz pomoć bespilotne letelice, prilikom pada ostataka bespilotne letelice oštećena je infrastruktura rafinerije nafte u Tuapseu", navedeno je u saopštenju, a prenosi RIA Novosti. 

Prema preliminarnim informacijama, nema povređenih.

Izbio je požar na površini od 50 kvadratnih metara, koji je lokalizovan.

Ukrajinske vlasti preuzele su danas odgovornost za napad dronom na rafineriju.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()