Ukrajinci pogodili pekaru na istoku, pod ruševinama desetine ljudi

Kako je precizirala kancelarija komandanta LNR, tamo može biti do 40 ljudi

03.02.2024. 17:57
  • Podeli:
pekara LNR screenshot x@ivan_8848-65be7004cce12.webp Foto: Screenshot X@ivan_8848

Ukrajinske trupe granatirale su danas pekaru u Lisičansku, pod čijim ruševinama se možda nalaze desetine ljudi, naveo je lider samoproglašene Luganske Narodne Republike Leonid Pasečnik na svom Telegram kanalu.

"Oružane snage Ukrajine pogodile su pekaru u Lisičansku, pod ruševinama su civili. Naši neprijatelji, bez uspeha na frontu, napali su civilno stanovništvo. Znajući da na slobodan dan stanovnici Lisičanska dolaze u pekaru po hleb, otvorili su vatru na zgradu", istakao je Pasečnik.

On je dodao da su tri osobe prebačene u bolnicu, a pod ruševinama bi moglo da ostane još nekoliko desetina civila, navodi RIA Novosti.

Kako je precizirala kancelarija komandanta LNR, tamo može biti do 40 ljudi.

Spasioci trenutno pokušavaju da dođu do ljudi koji su zatrpanu pod ruševina.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()