Urušila se dva ulaza u zgradu: Najmanje sedam osoba povređeno u eksploziji gasa u zgradi u Rusiji

Ka Nižnjem Tagilu upućena su i dva helikoptera sa ekipama za reanimaciju dece i odraslih

01.08.2024. 12:23
  • Podeli:
moskva, hitna pomoć, moskovska ruska hitna pomoć u moskvi - 20 sept 2023 - profimedia-6601583ccd92d.webp Foto: Profimedia

Najmanje sedam osoba, od kojih petoro dece, povređeno je danas u eksploziji gasa u petospratnici u Nižnjem Tagilu u Rusiji, prenose ruski mediji. Od eksplozije su se urušila dva ulaza u zgradu i pod ruševinama je i dalje najmanje troje ljudi.

U okrugu Džeržinski je uvedena vanredna situacija, saopštio je gradonačelnik Nižnjeg Tagila. Spasilačke službe izvukle su troje ljudi iz ruševina zgrade, a na licu mesta je pet ekipa hitne pomoći.

Interfaks navodi da na terenu pomoć pružaju lekari Teritorijalnog centra za medicinu katastrofa, i to mobilni medicinski tim, kao i ekipa lekara specijalista.

Ka Nižnjem Tagilu upućena su i dva helikoptera sa ekipama za reanimaciju dece i odraslih.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()