Vatrena stihija zahvatila sever Krfa, evakuiše se pet naselja

Civilna zaštita pozivaja ljude da se evakuišu ka Kasiopiju

23.07.2023. 20:39
  • Podeli:
Grčka_požar_Rodos_vatrogasci_Foto Tanjug Lefteris Diamanidis_InTime News via AP-64bd749298ee0.webp Foto: Tanjug / Lefteris Diamanidis / InTime News via AP

Na severu Krfa izbio je požar i u toku je evakuacija pet naselja na tom grčkom ostrvu, prenosi grčka Prototema.

Požar je izbio u oblasti Peritije, a kako navodi TV Krf, na licu mesta su vatrogasci i  civilna zaštita opštine Severni Krf.

Na sajtu civilne zaštite grčke vlade pozivaju se ljudi da se evakuišu ka Kasiopiju.  

"Šumski požar je u vašoj okolini", navodi se na sajtu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()