Velika akcija španske policije: Pogledajte prve snimke hapšenja 15 pripadnika kavačkog klana

Španska policija je hapšenja izvela sinoć

02.05.2023. 13:32
  • Podeli:
Screenshot 2023-05-02 132859-6450f42d8bdce.webp Foto: Printscreen Twitter@policia

Španska policija uhapsila je 15 osoba nakon što se na dve lokacije pronađeno 13 zatvorenih plantaža marihuane u ruralnim oblastima provincija Madrid, Gvadalahara i Toledo.

Prema navodima španskih medija, radi se o pripadnicima kavačkog klana iz različitih zemalja sveta, prenosi portal podgoričkog Dana.

"Zaplenjeno je osam komada vatrenog oružja, jedno od njih automatska puška, više od 3.000 biljaka marihuane, 150 kilograma vakumirane marihuane i 54.000 evra u gotovini", navodi se u saopštenju španskog Ministarstva unutrašnjih poslova.

Hapšenje je, navodi se, izvedeno sinoć.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()