Više desetina Palestinaca ubijeno danas u izraelskom bombardovanju Gaze

WAFA navodi da je od početka rata Izraela sa militantnom grupom Hamas ubijeno je 34.622 civila

04.05.2024. 11:09
  • Podeli:
izrael, gaza, pojas gaze, područje oko bolnice al-šifa, izraelski napadi - 2 april 2024 - profimedia-660bf0b91f7a2.webp Foto: Profimedia

 Više desetina ljudi ubijeno je i povređeno danas u izraelskom bombardovanju na više mesta širom Pojasa Gaze.

Tri ubijene osobe i više povređenih izvučeno je iz ruševina kuće iz naselju Al Saftavi na severu grada Gaza, a eksplozija i pucnjava su se čuli i u drugim delovima grada,  javila je palestinska agencija WAFA.

Dvoje je ubijeno i petoro je ranjeno u kući u gradu Deir Al Balah, bombardovan je i izbeglički kamp Nuseirat.

U bombardovanju u gradu Rafa ubijene su dve osobe, od kojih je jedno dete.

WAFA navodi da je od početka rata Izraela sa militantnom grupom Hamas ubijeno je 34.622 civila, od kojih su većina žene i deca, a povređeno je 77.867.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()