"Volim te tata, danas i zauvek": Potresne reči ćerke Donalda Trampa nakon atentata

Ivanka se zahvalila svima koji se mole za njenog oca

14.07.2024. 11:20
  • Podeli:
ivanka tramp, 8 nov 2023 - foto AP PhotoYuki Iwamura Tanjug  (1)-654bc0282d757.webp Foto: AP Photo/Yuki Iwamura/Tanjug

Ivanka Tramp, najstarija ćerka predsedničkog kandidata Donalda Trampa, rekla je nakon pokušaja atentata na njega da ga voli, danas i zauvek.

Ona se zahvalila svima koji se mole za njenog oca.

"Zahvalna sam Tajnoj službi i svim bezbednosnim agencijama na njihovoj brzoj i odlučnoj reakciji. Nastavljam da se molim za našu državu. Volim te tata, danas i zauvek!", napisala je ona na društvenoj mreži X.

Podsećamo, na Trampa je pucano dok je držao govor na mitingu u gradu Batler u Pensilvaniji.

Dok je Tramp govorio o migracijama odjeknuli su pucnji, i njega su okružili agenti tajne službe, koji su ga odvlačili sa bine.

Donald Tramp je prkosno, krvavog lica, držao pesnicu, dok su se u masi čule ovacije.

AP je preneo da su se nakon incidenta oglasili iz Trampovog štaba i saopštili da se on oseća dobro i da je u lokalnoj medicinskoj ustanovi.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()