Zabarikadiran sa taocima: Američka policija locirala masovnog ubicu iz Pensilvanije

Osumnjičeni je na dve lokacije u predgrađu Filadelfije Fols Taunšip usmtrio tri osobe

16.03.2024. 20:15
  • Podeli:
noć veštica florida masovno ubistvo američka policija AP PhotoChris O'Meara via Tanjug-653e5d9e0849b.webp Foto: AP PhotoChris O'Meara via Tanjug

Naoružani napadač zabarikadirao se sa taocima u kuću u Nju Džersiju, nakon što je ubio tri osobe u predgrađu Filadelfije, saopštile su lokalne vlasti.

Osumnjičeni je na dve lokacije u predgrađu Filadelfije Fols Taunšip usmtrio tri osobe, za koje policija tvrdi da ih je poznavao, nakon čega je oteo automobil na ulici i odvezao se u Trenton u državi Nju Džersi, gde je ušao u kuću, zabarikadirao se i prisutne uzeo za taoce, preneo je AP.

Guverner Filadelfije Džoš Šapiro saopštio je da je zatražio od državne policije Pensilvanije da pomogne lokalnim agencijama za sprovođenje zakona.

Policija je saopštila da su trgovački centri Oksford Veli i Sezam Plejs, na kojima je osumnjičeni pucao u žrtve, zatvoreni do daljnjeg.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()