Zapaljiva izjava iz Ukrajine: Bilo je pokušaja ubistva Putina, ali su do sada bili bezuspešni

Budanov je primetio da je Putin na vlasti u Rusiji više od 20 godina, pa Rusi sada "imaju strah da ga ne izgube

13.07.2024. 14:52
  • Podeli:
vladimir putin, 14 dec 2023 - foto AP Photo Alexander Zemlianichenko, Pool Tanjug (2)-657ae7dd9cc88.webp Foto: AP Photo/Alexander Zemlianichenko, Pool/Tanjug

Šef ukrajinske obaveštajne službe GUR Kirilo Budanov rekao je danas da je bilo nekoliko pokušaja ubistva predsednika Rusije Vladimira Putina, ali da su oni bili bezuspešni.

Odgovarajući na pitanje u intervjuu za portal New voice da li je znao za pokušaje ubistva Putina, šef GUR-a je odgovorio potvrdno.

"Bilo je pokušaja ubistva, ali, kao što vidite, do sada su bili neuspešni“, rekao je on, prenosi Interfaks Ukrajina. 

Budanov je primetio da je Putin na vlasti u Rusiji više od 20 godina, pa Rusi sada "imaju strah da ga ne izgube, jer je on garant njihove životne stabilnosti“."

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov rekao je, komentarišući izjavu Budanova, da je bezbednost ruskog predsednika "na odgovarajućem nivou".

"Sve pretnje kijevskog režima su očigledne, dakle, bezbednost prvog čoveka je obezbeđena na odgovarajućem nivou“, naglasio je Peskov.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()