Zatvorene plaže u Hurgadi: Ajkula pojela živog čoveka naočigled turista

Tragičan incident se desio u Egiptu

08.06.2023. 17:41
  • Podeli:
ajkula_jadran_foto_YT-644a5b04b162d.webp Foto: YouTube/Telefriuli

Turisti u poznatom egipatskom letovalištu Hurgadi prisustvovali su nemilim scenama u kojima je ajkula pojela kupača naočigled drugih turista dok se kupao u moru.

Incident se dogodio na plaži hotela Dream Beach, prenose ruski mediji, koji navode da je žrtva ruski državljanin.

Ruski generalni konzul u Hurgadi Viktor Voropajev rekao je ruskoj novinskoj agenciji TASS da se smrtonosni napad dogodio u četvrtak.

„Ruski državljani je poginuo od napada ajkule“, rekao je on, identifikujući žrtvu kao 23-godišnjeg V. Popova što su potvrdili i ruski mediji.

Na snimku koji kruži internetom vidi se čovek koji pliva u moru i kog iznenada napada ajkula. U pozadini se čuje glas hotelskog osoblja koje zove ostale plivače da brzo izađu iz vode.

Nesrećni čovek se nekoliko minuta borio sa ajkulom koja ga je na kraju savladala i povukla u vodu. U pomoć su mu, pišu mediji, priskočili spasioci ali je već bilo prekasno.

Kako je objavljeno u našim domaćim grupama koje okupljaju zaljubljenike u letovanje u Egiptu, ovo nije prvi incident sa ajkulom već ih je bilo nekoliko u poslednjih par dana.

Uznemirujući snimak napada ajkule možete pogledati OVDE.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()