Zelenski: Novi PVO sistemi u Ukrajini u avgustu, septembru i oktobru

On je naglasio da je prioritet da se zaštite industrijski i privredni centri u zemlji

30.07.2024. 21:20
  • Podeli:
volodimir zelenski, 28 maj 2024 - profimedia-6659d71ddc593.webp Foto: Profimedia

Dodatni PVO sistemi stići će u Ukrajinu u avgustu, septembru i oktobru, izjavio je danas predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski na sastanku članova Kongresa lokalnih i regionalnih vlasti iz oblasti Rivne, preneo je Ukrinform.

On je naglasio da je prioritet da se zaštite industrijski i privredni centri u zemlji.

''Zahvaljujući našem radu i partnerima povećavamo broj sistema Patriot, ali i drugih sistema. Stoga ćemo nastaviti da radimo u ovom pravcu. A u avgustu, septembru i oktobru stižu PVO sistemi našoj državi'', rekao je Zelenski.

Na sastanku članova Kongresa učestvovalo je ukupno više od 120 ljudi, među kojima i vladini zvaničnici, predstavnici lokalnih vlasti, preduzeća i banaka, a razgovaralo se o odbrani, regionalnoj saradnji, uređenju školskih prihvatilišta i situaciji u energetskom sektoru.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()