Zelenski otkrio gde živi: Prvi put prikazani detalji skrovišta ukrajinskog predsednika

Objavljeni dosad neviđeni snimci prostora u kom živi Zelenski

26.02.2023. 21:28
  • Podeli:
Volodimir Zelenski zamišljen_Reuters-1665133402350.webp Foto: Reuters

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski prvi put je pred kamerama jednog novinara pokazao gde živi od početka rata. U pitanju je novinar Dmitro Komarov kome je Zelenski otvorio vrata svog životnog prostora.

Od početka rata nekoliko puta su svetski mediji objaljivali informacije da Zelenski napušta Kijev i spekulisalo se gde tačno živili ali sada je Anton Geršačenko, njegov savetnik, na Tviteru otkrio kako Zelenski tu živi od početka ruske invazije na Ukrajinu 24. februara.

Zelenski je novinara odveo u svoju spavaću sobu gde se vidi da ima televizor i krevet, zatim mu je pokazao svoje kupatilo i na kraju prostor za odlaganje odeće.
"Evo, ovo su stvari koje ja nosim - maslinasto zelene i maskirne jakne, a na podu se nalaze vojničke čizme", rekao je Zelenski pokazujući novinaru svoju vojnu odeću i obuću, ali i dva para odela.

Na pitanje novinara zbog čega ponekad ne nosi i odela, Zelenski je uz osmeh uzvratio da će takvu odeći početi da nosi odmah posle proglašenja ukrajinske pobede.

"Trenutno ne nosim odela. Ona su simbol da će rat uskoro biti gotov. Mi ćemo pobediti", dodao je predsednik Ukrajine.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()