Zemljotres jačine 5,2 Rihtera pogodio Meksiko: Čeka se izveštaj o šteti i povređenima

Epicentar zemljotresa bio je 96 kilometara od turističke destinacije Akapulko

19.04.2023. 08:24
  • Podeli:
zemljotres potres shutterstock.jpg Foto: Shutterstock

Zemljotres jačine 5,2 stepena pogodio je danas južni deo Meksika, a osetio se i u prestonici, Meksiko Sitiju, saopštila je američka Služba za geološki nadzor.

Epicentar zemljotresa bio je u blizini obale savezne države Gerero, 96 kilometara od turističkog grada Akapulka, prenosi Rojters.

Gradonačelnica Meksiko Sitija Klaudija Šajnbaum rekla je da jačina zemljotresa ne zahteva aktivaciju seizmičkog sistema za uzbunjivanje.

Nema izveštaja o pričinjenoj materijalnoj šteti i povređenima.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()