Turisti 'zarobljeni' na Siciliji zbog aktivnosti Etne vraćeni u Srbiju

'Er Srbija' je u ponedeljak otkazala planirane letove za Kataniju, pa je više od 100 srpskih turista ostalo zaglavljeno na tom italijanskom ostrvu

24.05.2023. 09:24
  • Podeli:
air-serbia-er-srbija-avion-zrakoplov-fotoerikromanenkotassphotonewscompixsell.jpg Foto: Erik Romanenkotass/Photo Newscom/Pixsell

"Er Srbija" je organizovala evakuacioni let za državljane Srbije, turiste koji su ostali na Siciliji posle otkazivanja dva leta zbog aktivnosti vulkana Etna, objavio je RTS.

Kako je navedeno na sajtu aerodroma "Nikola Tesla", avion iz Katanje sleteo je u Beograd rano jutros u tri sata i devet minuta.

Zbog aktivnosti vulkana Etna na Siciliji, "Er Srbija" je u ponedeljak otkazala planirane letove za Kataniju, a više od 100 srpskih turista ostalo je bilo zaglavljeno na tom italijanskom ostrvu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()