U GAK Narodni front zamenjeni delovi sistema za klimatizaciju koji nisu radili

Lončar istakao da ni u jednom momentu nije bilo ugroženo zdravlje i bezbednost žena i beba.

20.07.2024. 15:24
  • Podeli:
tamara_darko_emili_izlazak_10092023_0034-669a3d487a2cd.webp Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je danas, prilikom obilaska GAK "Narodni front", da su delovi sistema za klimatizaciju koji nisu radili i nisu mogli da se poprave - zamenjeni.

"Ono što ste sami mogli da proverite, prošli smo treći i četvrti isprat, koji nisu mogli da rade u punom kapacitetu, kada su se pokvarili ti sistemi, osposobljeni su. Videli ste i sami i reakciju i pacijenata i osoblja. Sami ste mogli da proverite da li klime rade ili ne rade", rekao je Lončar novinarima nakon obilaska GAK "Narodni front".

On je istakao da je problem rešen i istakao da ni u jednom momentu nije bilo ugroženo zdravlje i bezbednost žena i beba. 

Lončar je objasnio da je činjenica da se deo sistema pokvario i da je morao biti popravljen, dodajući da se takve stvari dešavaju.

"Popravili smo, ali nikakve ugroženosti nije bilo. Ovde je bilo dnevno oko 30 porođaja, što ja mislim da je to na njihovom maksimumu", rekao je Lončar.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()