U Leposaviću privedene dve osobe srpske nacionalnosti

Tokom pretresa vozila navodno su pronađeni i oduzeti sporni amblemi i bejzbol palica

01.11.2023. 13:09
  • Podeli:
hapšenje pixabay-1664465598167.webp Foto: Pixabay

Takozvana kosovska policija saopštila je da je u Leposaviću privela dve osobe srpske nacionalnosti, kod kojih je pronašla i oduzela dva amblema za koje tvrde da su amblemi Vojske Srbije i majicu sa natpisom Vagner.

Kako se navodi, policija je zaustavila automobil kojim je upravljao srpski državljanin, a tokom pretresa vozila su pronađeni i oduzeti sporni amblemi i bejzbol palica, prenosi Radio kontakt Plus.

Kod drugog putnika srpske nacionalnosti, sa prebivalištem na Kosovu i Metohiji, prema tvrdnjama policije primećena je majica na kojoj je ispisano slovo "Z", dok se na poleđini majice nalazio natpis "Vagner".

Sa njima je obavljen razgovor i rešenjem tužioca pušteni su u redovan istražni postupak, navodi se u saopštenju tzv. kosovske policije.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()