Užasan početak jutra u Beogradu: Dve saobraćajne nesreće na mostu na Adi

Četiri osobe su prevezene na Vojno-medicinsku akademiju i u Urgentni centar

30.11.2023. 08:11
  • Podeli:
Hitna pomoć Milos Tesic ATAImages-64e3231bbd524.webp Foto: Milos Tesic/ATAImages

Dve odvojene saobraćajne nesreće dogodile su se jutros na mostu na Adi, a sa lakšim povredama četiri osobe su prevezene na Vojno-medicinsku akademiju i u Urgentni centar, potvrđeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći.

Kako su rekli, prva saobraćajna nesreća dogodila se jutros oko 6 časova, u kojoj su sa lakšim povredama muškarac i žena prevezeni na Vojno-medicinsku akademiju.

Druga saobraćajna nesreća se dogodila oko7 časova, a dve žene koje su lakše povređene, prevezene su u Urgentni centar.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()