Uzbuna na Kosmetu: Specijalci upali u kuće bivšeg ministra i bivšeg komandanta terorističke OVK

Portparol Specijalizovanih veća i Specijalizovanog tužilaštva Kosova Kristofer Benet rekao je da "Specijalni sud vodi kontinuirane operacije"

07.03.2024. 11:19
  • Podeli:
Kosovska policija_specijalne jedinice_Foto Reuters-1668008058906.webp Foto: Reuters / Ilustracija

Specijalci takozvane kosovske policije jutros su upali u kuće bivšeg samozvanog ministra vlade prištinskih privremenih institucija Hajredina Kućija i bivšeg komandanta takozvane OVK Sulejmana Seljimija, prenosi Indeksonlajn.

Za sada nije poznato da li su oni uhapšeni.

Portparol Specijalizovanih veća i Specijalizovanog tužilaštva Kosova Kristofer Benet na pitanje prištinskog portala da prokomentariše današnje akcije policije rekao je da "Specijalni sud vodi kontinuirane operacije".

Seljimi, bivši komandant takozvane OVK, u Prištini je svojevremeno je bio osuđen za ratni zločin protiv civilnog stanovništva.

Bivši ministar Kući je deo odbrane jednog od osnivača OVK Kadrija Veselija u Specijalnom sudu u Hagu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()