Danas i do 22 stepena: Očekuje nas topao i sunčan dan, popodne mogući pljuskovi

Jutarnja temperatura od dva na jugu, do osam na severu Srbije

21.04.2023. 08:11
  • Podeli:
Beograd_sunčano vreme_Foto Tanjug_Strahinja Aćimović-6416cc125246a.webp Foto: Tanjug / Strahinja Aćimović

U Srbiji u petak jutro vedro i sveže, u dolinama i kotlinama sa maglom. Tokom dana biće sunčano i toplo.

Sredinom dana i posle podne ponegde se uz jači razvoj oblačnosti očekuje ređa pojava pljuskova sa grmljavinom, navodi meteorolog Đorđe Đurić.

Duvaće slab do umeren severozapadni vetar. Jutarnja temperatura od 2°C na jugu do 8°C na severu Srbije, maksimalna dnevna od 18 do 22°C.

U Beogradu u petak pretežno sunčano i umereno toplo, uz razvoj dnevne oblačnosti. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar.

Jutarnja temperatura 8°C, maksimalna dnevna 20°C.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()