Danas oblačno i sveže, a u ovim predelima očekuju se kiša i sneg: Temperatura od 1 do 13°C

U Beogradu će vreme biti pre podne pretežno sunčano, sredinom dana i posle podne promenljivo oblačno

14.02.2024. 07:00
  • Podeli:
beograd, vreme - 6 nov 2023 - foto tanjug vladimir šporčić-6554d48059df0.webp Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

U Srbiji će u sredu, 14. februara biti promenljivo oblačno i sveže vreme sa sunčanim intervalima, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Ujutru u Vojvodini i u Negotinskoj Krajini vreme će biti vedro, a u ostalim predelima umereno i potpuno oblačno ponegde na jugozapadu, jugu i jugoistoku zemlje sa slabom kišom, u planinskim predelima sa slabim snegom.

Duvaće slab i umeren severozapadni vetar, na istoku i u planinskim predelima povremeno jak, a na planinama istočne Srbije kratkotrajno i sa udarima olujne jačine.

Temperatura će se kretati od jedan do 13 stepeni.

U Beogradu će vreme biti pre podne pretežno sunčano, sredinom dana i posle podne promenljivo oblačno. 

Duvaće slab i umeren severozapadni vetar, a naksimalna dnevna temperatura biće oko 11 stepeni.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()