Danas pretežno oblačno, temperatura do 15 stepeni

Posle podne se očekuje postepeno razvedravanje

12.11.2022. 08:31
  • Podeli:
Oblak_oblaci_oblačnost_Foto Unsplash-1665471248551.webp Foto: Unsplash

U Srbiji će danas tokom dana biti pretežno oblačno, slaba kiša će padati ponegde u istočnim, centralnim i južnim predelima, kao i u Bačkoj, a posle podne se očekuje postepeno razvedravanje.

Najniža temperatura biće od 4 do 8, najviša od 12 do 15 stepeni.

Ujutru se očekuje mestimično magla. Na visokim planinama, iznad 1.500 metara, kratkotrajno će padati i slab sneg.

Posle podne postepeno razvedravanje i to prvo u košavskom području usled pojačanja jugoistočnog vetra. Duvaće slab do umeren istočni i severoistočni vetar.

I u Beogradu će danas ujutro biti magla ili niska oblačnost. Pre podne pretežno oblacno, posle podne postepeno razvedravanje uz slab i umeren istočni i jugoistočni vetar.

Najniža temperatura od 6 do 8, a najviša dnevna oko 14 stepeni.

Sutra i u ponedeljak pretežno sunčano i malo toplije. Po kotlinama, dolinama reka i na visoravnima zapadne i južne Srbije magla ili niska oblačnost koja će se ponegde zadržati i duže tokom dana.

U ponedeljak uveče i tokom noći u jugozapadnim i zapadnim, a u utorak i u ostalim predelima promenljivo oblačno mestimicno sa kratkotrajnom kišom.

Zatim do 19. novembra pretežno oblačno sa čestom pojavom kiše, na visokim planinama sa snegom, uz postepeni pad temperature posebno od četvrtka.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()