Hitno upozorenje RHMZ: U naredna dva sata ovi delovi Srbije će biti pogođeni nevremenom

Ovi delovi su najugroženiji

18.08.2023. 15:04
  • Podeli:
kiša pljusak Tanjug VLADIMIR ŠPORČIĆ-6479b911c5942.webp Foto: Tanjug / Vladimir Šporičić

Republički hidrometeorološki zavod izdao je najavu za pojavu kiše i pljuskova sa grmljavinom za Bačku i jugozapad Srbije.

Lokalni razvoji oblačnosti, kiša i pljuskovi sa grmljavinom se na tim područjima očekuju u naredna dva sata, najava je RHMZ-a.

Foto: RHMZ

Još jedno upozorenje od jutros uputio je RHMZ, ali ovog puta ono se odnosi na moguće izlivanje reka.

Kako je navedeno na sajtu, ono se odnosi na gornje tokove Kolubare i Jadra.

RHMZ je ranije danas izdao upozorenje za kišu i grmljavinu za teritoriju severozapada Vojvodine.

Trenutne temperature u većem delu Srbije kreću se oko 30 stepeni Celzijusa, ali zbog visioke relativne vlažnosti vazduha veoma je sparno i neugodno. Takvo vreme loše se odražava na sve nas, a naročito osobe sa hroničnim bolestima.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()