Hladan dan pred nama: Poznato kada stiže porast temperature ali i nove padavine

U Beogradu oblačno, povremeno sa slabom kišom.

08.04.2023. 08:22
  • Podeli:
Vožnja_kiša_jesen_saobraćaj_promet_Foto Pixabay-1665760699362.webp Foto: Pixabay

 U Srbiji će danas biti oblačno, ujutro na severu, a tokom prepodneva i u zapadnim i centralnim, a posle podne u svim predelima mestimično sa slabom kišom, na jugu i sa kratkotrajnim lokalnim pljuskovima, saopštio je Republički hidro-meteorološki zavod (RHMZ).  Vetar slab, promenljiv. 

Jutarnja temperatura od 0 do 4 stepena, na jugu od -2 stepena do 0 stepeni, a najviša dnevna od 8 na severu do 14 stpeni na jugu zemlje.

U Beogradu oblačno, povremeno sa slabom kišom. Vetar slab, promenljiv. Jutarnja temperatura oko 4, a najviša dnevna oko 9 stepeni.

Do 15. aprila dnevna temperatura će biti u postepenom porastu, od ponedeljka u granicama proseka za prvu polovinu aprila (od 14 do 20 stepeni). 

Tokom dana umereno do potpuno oblačno, sa čestom pojavom kiše, na planinama sa snegom. Količina padavina biće mala.

Padavine se u nedelju očekuju u svim krajevima, u ponedeljak u predelima južnije od Save i Dunava, a u utorak samo na istoku i jugoistoku zemlje. 

U utorak uveče i tokom noći novo naoblačenje sa kišom i lokalnim pljuskovima sa zapada. 

U sredu i petak ponovo padavine u svim predelima.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()